//Forever Imperfect
Sexomag :)

Friday, June 8, 2012 @ 4:48 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikumm and heloo earthlings:) okeyy daa lame dieba x update blog PINK niee :) hope everyone sehatt ^_^ okeyy Post kali nie dieba nak cite pasal HEARTBEAT diebaa <3 meati korang tertnye-tnye sape HEARTBEAT dieba niee :) haha nothing special lhaa die budaak maktab gakk >.< sejujurnyaa die x seHANDSOME mane pownn , muke die just SWEET :) tuu jewk :) nickname diee M_ _ _ I . dieba panggil die mcam tu sbb rambutt diee ^^ haha . K_ _ _ _ _ _ _ G . haha .tpi skunk x nmpak sngat sbb rambot die penddeek :) hehe . dieba pown x tau mcam mne boleyh terSUKE kat diee . First dieba bebual dgan die time tu dkat DS a.k.a Dewan Seleraa :) time tu dieba puasa sunat #baikkann # nak amik makanan . die baru blik daripade main bolaa , die pown time tuu nak amik mkann , time dieba nak amik lauk kat makcik DS tu , tetibe die menyelit teros potong linee ==' pdahal time tuu line lelaki kosong , sebok masok line pompann ==' saba jewk lhaa time tuu =.= dieba dgan gembiranyaa nak amik mkanan sbb x saba nak bukee , tetibe jewk potong ... mmg lhaa dpat MAKIAN percume kat situ , time tuu x perasann MAKIAN free tuu boleyh terlepas pulak darii mulot niee ==' *S_ _L punyee lelaki * mcm tu lhaa ayatnyaa . ahaks ..nak jewk dieba tumbok muke diee kat situu , tpi dpan makcik DS kann , jage adab sopann ,, haha . diee dgn muke comell diee tuu teros ckap *lek ar dieba :)* senyuman diee buat sayaa cairr . bhahaha . dieba pown * ape leklek ? sebok jewk * , diee gelakkan dieba time tuu haisshhh *dieba kau janji nak belanje aku kann ? * tetibe ckap cam tuu ==' *bile masee aku nak belanjee kauu , haisshh kau niee * thenn dieba teross blahh =.= time tuu boleyh terlupe nak amik airr , teros gi amik airr , terserempak dgan diee lagii ~ haaiihhh ==' time tuu kiteorng diamm jewkk o.o . time nak blik pegi kat meja diebaa , kne lalu kat mejaa die duluu , time tu tergerak pulak hati nie nak tgk muke diee , pandang jewkk teros dpat KENYITAN MATA free daripada diee . kauu ! amik kau nyahh ! haha . teros menjerit dieba kat situu , dieba dgan kwn die ketawekan diebaa ==' dieba tgk muke diee teros jelir lidah kat diee *hamik kauu* haha . start tuu kiteorg kalo terserempak mesti tegor . haha lagipun , die BADAR (mcam orang berAGAMA lhaaa ) *x beragama pown sbnarnyaaa =.=* haha . start tu dkat surau , kiteorng selalu main matee , *buat dosa pulak tuu kat surau* haha . thenn mse blik cuti semster niee , x penah2 chat dgn diee kat fb , tetibe die teross chat dgn akuu , start tuu lhaa bermulanyaa CERITA KAMII <3 haha . time die ckap yang diee suke dieba tu ayat diee ganas skid . haha *saya syok kat awak * haha , ganas kannn ? bhahaha . x sangkaa . hehe. bak lagu
NAJWA LATIF -->
       
                                

haha . klaa . tuu jewk cite dieba , nnty kalo ade cite lagii dieba post lagii okeyy . byee .

                                                                                                                 



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps.names dieba ^^ people call me diebdieb :)i'm a human being that have feelings=.= so bee nice here ^.^ no copycats around heree :) be yourself , don't be a faker -.- me heart you stalkers <3

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!