//Forever Imperfect

Saturday, June 9, 2012 @ 5:44 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum and hello earthlings :) okey . post ari niee agak menarik kann ? hehe . Entry hari nie mengisahkan percintaan . i reapeat PERCINTAAN .okeyy , bukan percintaan Dieba and M _ _ _ I ... tpi PERCINTAAN diantaraa kakak-kakak angkat Dieba #form 5 taon lepass# dgan pasangaan COUPLE mereka#form 5 taon lepas jugak # :) hehe . Dieba bukan busybody okeyy-.- tpi die terharuu and suke bace kat blog dierong tntng PERCINTAAN mereka niee :) soo , orang yang pertameenyaa ialahh :)


                     *diAMBIL di http://appleinmangotree.blogspot.com/ *
okeyy . nmapakkan gambaa diatass :) niee kakak angkat diebaa :) name die SITI MAS NAJWA. sedap kann nama diee ? haha # sorry kak wawa sbb amik gamba tnpe pengetahuan akak =.= # sweet kann dieorng niee ? hehe *serious jealous okeyy = =' * Dieba x boleyh benti bace post yang kak wawa tulis kat blog diee -.- serious x boleyh bentii . x tau knapee . mereka terSANGAT lah SWEET . x tipuuu >.< okeyy focus kpade picturee diatas . pasangann nya bernamaa IRFAN AFIQ . bekas form 5 taon lpas jugakk . Brader kat atas tuu ialah seorang pelajar GMi (German Malaysian Institude) PANDAI WOOO ! haha . dua-dua sama comel n same padannn :)bak kate pepatah BAGAI PINANG DIBELAH DUA :) sukee sngat bace pasal dieowng berdua niee >.< mule2 dieorng nie kawan baik . then tetibe jadi pasangaan KEKASIHH . awwww <3 so SWEET  . Hope kak wawa and abg irfann kekal selama -lamanyaaa . AMIN~


okeyy :) orang keduanyaa ialahh :)

                          *diAMBIL di http://fiyzakent.blogspot.com/ *
nampak x akak yang COMEL LOTEE  ituu . itu pown kakak angkat sayee . KAWAN BAIK kepada kak wawa :) #gambaa dia atas# name akak niee NURHAFIZAH SAMSURI :) .akak niee tersangat lah comel nyaa . #sorii kak fiza sbb ambik gambaa nie tnpaa pengetahuan akak # okeyy . pasanganyaa pulakk :) AMIRU MUHAMMAD nama diberii :) untok pengetahuan korang , beliau adalah ketua batch form 5 taon lepass =.= dulu dieorng nie pasangaan TEMAN TAPI MESRA . hehe . comel kann dieorng niee ^_^ tapi skunk niee , kak hafizahh daa official menjadi pasangan abg miruu :) sweet sngadd bace pasal dieorng niee kat blog kak fizaa :)  hope akak n abg kekal hingga ke akhir hayatt :) AMIN ~



     okeyy . tulaa serba siked cerita tentang akak angkat diebaa :) hope dieorng kekal hingga ke akhir hayat ~ AMIN~ so kalo sesape wanita atau lelaki yang sememangnyaa ade suke dkat salah seorng pasangan nie , baik korng ubah jewk fokiran korang tuu = =' sbb dieorng nie daa berPUNYAA okeyy :) soo JANGAN ROSAK KEBAHAGIAN ORANG LAENN <3 ermmm . mintak - mintak lhaa dieba and M _ _ _ I akan bahagia mcam dieorng niee *cehh gatal punyaa minahh * haha. klaaa . tuu jewk nak ditulis and dikongsii . soo byee and assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps.names dieba ^^ people call me diebdieb :)i'm a human being that have feelings=.= so bee nice here ^.^ no copycats around heree :) be yourself , don't be a faker -.- me heart you stalkers <3

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!